Kelimeler Yetmez/Gizemli Adaya Yolculuk/Can Dostum/Kız Kardeşimin Hikayesi

A THOUSAND WORDS 
 ( KELİMELER YETMEZ )




2012 - ABD yapımı

"Bu film bana birşeyler öğretir" denebilecek güzel aile filmlerinden biri. Zaten filmde Eddie Murphy var, sanırım bu kadar söylemem yeterli olur :) Filmin konusu kısaca şöyle. Ağzı bolca lafla dolu bir adam, bir gün hiç anlamadığı bir şekilde susmaya mahkum olur. Bu çenesi düşük adam için konuşmamak işkence gibidir ancak susmak ona birçok şeyi de öğretecektir. 

Yorumum: Film, içinde çok güzel mesajlar barındırıyor. Bence izlenilmesi ve üzerine düşünülmesi gereken güzel dinlendirici filmlerden.

JOURNEY 2: MY MYSTERIOUS ISLAND
( GİZEMLİ ADAYA YOLCULUK )


2012 - ABD yapımı  

Genç Sean bir gün hiç beklemediği gizemli bir noktadan bir yardım sinyali alır. Araştırdığında hiç kimsenin gitmeye cesaret edemediği bir noktadan gelen bu sinyalin peşine düşer ve üvey babası da yanında gelir. Sonrasında harika, gizemli bir adada yolculukları ve maeraları başlar.

Yorumum: Film, çerez niyetine seyredilebilecek güzel bir macera filmiydi, tavsiye ederim.

INTOUCHABLES
( CAN DOSTUM )


2011 - Fransa Yapımı

Gerçek bir yaşam öyküsünden alınmış bir hikaye. Sanırım bu nedenle de oldukça etkileyici. Yamaç paraşütü yaparken kaza geçiren ve felç olan aristokrat Phillipp, hiç beklenmedik bir şekilde yardımcı olarak eski bir mahkumu işe almıştır. Kimse bu birlikteliği onaylamasa bile, bir süre sonra ikili arasında çok sıkı bi dostluk kurulacaktır.

Yorumum: İzlenebilecek bir film, güzel bir hikaye. Ama öyle romantizm, aksiyon, macera arıyorsanız bu filme hiç bulaşmayın :)



 2009 - ABD Yapımı

Bu film, kesinlikle kesinlikle harika bir filmdi. Zaman zaman boğazınıza düğümleniyor bir şey, yutkunamıyorsunuz. Kız kardeşi adına defalarca ameliyat geçirmiş olan bir kızın ve kızkardeşinin dramatik öyküsü var bu filmde. Çok etkileyici bir film olduğunu belirtirken IMDB notunun da 7,3 olduğunu belirtmeden geçmeyim.

Yorumum: Kesinlikle izlemelisiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails