Pril ve Açelya Akkoyun ile Konya Blogger Buluşması




Artık bizi tanıyorsunuz, Konyalı Bloggerlar olarak düzenli olarak toplanıyoruz. Henkel markasına ait, bulaşık denilince aklımıza gelen ilk marka olan Pril ve onun sevilen marka yüzü Açelya Akkoyun’la geçtiğimiz pazar günü bir araya geldik. 

Açelya Akkoyun, hani o tek gamzesi ile tanıdığımız güzel kadın, kesinlikle çok tatlı, sıcacık bir insan. 


 Konya’mızın tanınan mekanlarından Havzan Etli Ekmek’te gerçekleşen etkinlikte, Açelya Hanım ile sohbet ederken çok keyifli dakikalar geçirdik. 


Konya deyince eminim herkesin aklına ilk etliekmek geliyordur. Şunu hemen söyleyeyim ki bu fotoğrafta gördüğünüz güzel bayanların hepsi de etliekmeğe bayıldılar :) Bayılmamak mümkün değil zaten, o enfes tadın yerini başka hiçbir şey tutmaz ki.


Yemeğin ardından yine Açelya Akkoyun ile birlikte Pril’in “Türkiye’nin En Hamarat Hanımı” Konya seçmelerini yaptığı aracını ziyaret etmek üzere Muhacir Pazarı’na geçtik. Burada İstanbul’daki büyük finalde yarışmak üzere en çok bulaşığı, en kısa sürede yıkamak için yarışan hanımların mücadelesine tanık olduk. Yarışma çok keyifliydi :) Etkinlik, Konya’nın en hamarat hanımının seçilmesi ile son buldu. 



Etkinliğin sonunda, Henkel bize yeni geliştirdikleri Pril'i hediye etti. Pril, Türkiye’de ilk ve tek enzim teknolojisi ile diğer deterjanların çıkaramadığı lekelerle kolayca başa çıkıyor. Pril’in yeni formülündeki aktif maddeler ve özel enzimlerin verdiği yoğun temizleme gücü inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını söküp atıyor. Aktif maddeler, lekeli yüzeye yapışıyor ve temas sağladığı kirleri söküyor. Enzimler ise kurumuş nişastalı yüzeylere yapışarak kalıntıları çözüyor ve kolayca çıkmalarını sağlıyor. Böylece Pril ile elde bulaşık yıkarken mükemmel temizlik için ovalamaya ve fazla güç harcamaya da gerek kalmıyor.



1 yorum:

  1. Merhaba bloğunuzu yeni gördüm ve takibe aldım konyalı blogger olarak tanışmak da isterim süper bi etkinlik olmuş ayrıca bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails