A MAN FROM NOWHERE ( AJUSSI )


A MAN FROM NOWHERE
( AJUSSI )

Tür: Aksiyon, Dram
IMDB Puanı: 7.9

Ajussi filmi, 31. Blue Dragon Film Ödülleri En İyi Film En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu dahil olmak üzere dokuz ödül için aday gösterildi...Ajussi bu yıl piyasaya giren filmler arasında en yüksek bilet satışı ile (6.220.000) sinema severler tarafından en çok izlenen film olmuştur.

Konusu: 

Eski bir özel ajan olan CHA Tae-sik'in dış dünya ile tek bağlantısı yakınlarda yaşayan küçük bir kız, So-mi'dir. So-mi'nin annesi Hyjeong bir uyuşturucu kaçaklığı çetesinden uyuşturucu çalar ve Tae-sik'e haber vermeden malları onun evinde saklar. Bunu öğrenen çete liderleri Hyo-jeong ve So-mi'yi kaçırırlar. Tae-sik'i hafife alan çete lideri kardeşler, kendileri için bir teslimat yapması karşılığında Hyo-Jeong ile So-mi'yi serbest bırakacaklarına dair söz verirler. Uzun uzun düşündükten sonra Tae-sik, So-mi'yi kurtarmak için dünyayla yüzleşmeye karar verir. Bu arada Hyo-jeong'un bağırsakları çıkarılmış cesedi bulunur ve Tae-sik, So-mi'nin hayatının da tehlikede olabileceğinin farkına varır. Süreç içinde uyuşturucu halkasının kaçırılan çocuklar etrafında döndüğünü keşfeder. Kardeşlerin uyuşturucuyu yerleştirmek için çocukların iç organlarını çıkardıkları bir fabrikaya baskın yapan Tae-sik bir çocuğu ameliyattan hemen önce kurtarır ve So-mi'nin ölmüş olabileceği ihtimali ile deliye döner. Tae-sik hayatını tehlikeye atarak Man-sik ve Jon-sik kardeşlerle bir savaşa hazırlanır.



Yorumum: Aksiyon severler bu filmi seveceksiniz. Farklı bir Kore filmi, ben ilk başta bu da nedir dedim ama film kesinlikle güzel .Yukarıda yazılanların etkisiyle çook büyük beklenti ile izlemeye başladığımdan olsa gerek. Ama kesinlikle izlenmesi gereken güzel bir filmdi, bilginize...


1 yorum:

  1. Çok güzel filmdi.
    Ajussi saçını kesmeden daha gizemli ve çekiciydi :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails