The Princess' Man ( Kore Dizisi )



Diğer ismi:Gongjooeui Namja
Tür: Romance ,Drama
Bölüm sayısı:24
Yayın tarihi:20/07/2011
KBS2
Çarşamba-Perşembe

Yönetmen:Kim Jung Ming
Senarist:Jo Jung Joo

Oyuncular;

Park Shi Hoo-Kim Seung Yoo
Moon Chae Won-Lee See Ryung
Song Joong Ho-Shin Myun
Hong Soo Hyun-Princess Kyung Hye 
Lee Soo Jae-Kim Jong Seo
Lee Min Woo -Jungjoong

Konusu:

Veliaht Prens Suyang'ın güzeller güzeli kızı olan Prenses Lee Se-Ryung merakına olan düşkünlüğü ile tanınan ,ince eleyip sık dokuyan başka bir tabirle ,enine boyuna araştırmayı kendine hobi haline getirmiş bir prensestir.Ancak kaderin bir cilvesidir ki babası veliaht Prens Suyang'ın taht hakkını elinden almaya çalışan General Kim Jongseo 'nun oğluna geri dönülmez bir şekilde aşık olur.Ancak bu aşk Romeo ve Juliet'inkinden farksızdır.

Yukarıdaki bilgiler Yeppudaa.com'dan alınmıştır.


Prens Suyang'ın kızı Se Ryung, yaşıtlarından farklı hobileri olan bir kızdır. Birgünbabsının kendini evlendirmek istediği Profesör ile tanışmakiçinprensesle kısa süreli yer değiştirirler ve profesörle birbirlerine aşık olurlar.


Ancak Se Ryung'un babasının taht merakından dolayı istenmeyen olaylar olur. En kötüsü de sevdiği adamın ailesinin başına gelenler ve Profesörle ayrı düşmeleridir. 



Aradan zaman geçer, profesör yaşadıklarının da etkisiyle bambaşka biri olarak geri döner. Artık tek düşündüğü intikam almaktır. 


İntikamı ve sevdiği kadın arasında gidip gelir ve sonudna birkarar verir. 


Gerisini artık size bırakıyorum. Tadından yenmez bir diziydi. Siz de benim gibi Romantik / Dramatik / Tarihi dizileri seviyorsanız beni izlemeye devam edin :)

Önerdiğim diğer dizileri okumak isterseniz buradan alayım sizi...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails